Priser

calligraphy.dk

- skønskrift med blæk og pen


Priser og bestilling


Du er meget velkommen til at sende mig en forespørgsel med dine ønsker på info@calligraphy.dk. Så sender jeg et uforpligtende tilbud inden for få dage. Kalligrafi er tidskrævende, så det er en god ide at booke mig i god tid. Bestiller du en større opgave, sender jeg løbende billeder af arbejdet, så du kan følge med og godkende undervejs.


Alle produkter skrives på papir af høj kvalitet. Invitationer mm. bliver skrevet på smukt, fransk Lyon papir med en fin sart præget struktur. Dine ideer til papir og materialevalg er også meget velkomne.


Prisliste


Invitationer, Menukort, Takkekort, Save-the-date-kort
Trykt efter original håndskrevet kalligrafi. Pris afhænger af tekstlængde, ønsket antal, skrifttype, korttype, farver mm. Priseksemplet gælder for 30 invitationer med 30 ord:

fra 30 kr./stk.Adressering på konvolut
Håndskrevne modtageradresser:

30 kr./stk.Bordkort
Vælg mellem enkelt/liggende eller foldet/stående.

Kort med fornavn: 15 kr./stk.Tillæg for efternavn: 5 kr.Monogram

Prisen afhænger af skrifttype, antal bogstaver og detaljegrad af ornamentering. Monogrammer kan bruges i trykte invitationer, visitkort mm. Ved bestilling af kun monogram får du papiroriginal samt jpg-fil.

fra 500 kr.Stamtræ

Kontakt for tilbud. Pris afhænger af, hvor mange led, navne og data, der indgår i stamtræet.

Priseksempel: 3 led (7 navne): 600 kr.Certifikater, diplomer, særbestillinger

Er der en særlig tekst eller andet, som du kunne tænke dig udført i kalligrafi, så skriv til mig om dine ønsker.

Kontakt for tilbud.Kalligraf på besøg

Har du et event eller en særlig begivenhed, hvor der skal skrives eller demonstreres kalligrafi, kan du booke mig på timebasis. (Pris er eksklusiv transportomkostninger og eventuelle materialer.)

700 kr./time.Personlig aftale

Bestilling og godkendelse af kalligrafi kan fint foregå pr. telefon og mail med løbende fotos af arbejdsprocessen. Jeg hjælper dig med at sikre, at alle muligheder og detaljer er afdækkede, inden du bestiller. Du er selvfølgelig også velkommen til at booke en personlig aftale med mig, hvor vi kan gennemgå dine ønsker i detaljer, inden du bestiller. (Pris er eksklusiv transportomkostninger og eventuelle materialer.)

400 kr./time.Vareprøve

Jeg laver gerne en skitse eller skriftprøve til dig ud fra dine ønsker. Beløbet vil blive fratrukket en eventuel efterfølgende ordre.

150 kr.

info@calligraphy.dk

Toftevænget 128, 5700 Svendborg

Tlf: 22 17 19 48 (kl. 16.00 - 19.00)